Om oss

Välkommen till Rydbergs Professional!

Rydbergs Professional är den del av Foodmark som erbjuder tjänster och produkter till den professionella marknaden som vi kallar för Food service. Fastfood är det områden som ligger oss allra varmast om hjärtat men givetvis finns vi också till för både offentliga kunder, lunch- och kvällsrestauranger, kaféer och alla andra verksamheter som vill erbjuda sina kunder smakrika och hållbara produkter.

Med Rydbergs Professional lyckas alla i köket! Vi erbjuder dig som vill ha nöjda kunder genom att skapa smakfulla stunder ett mycket brett sortiment av dressingar, röror, såser och mjukost i en mängd olika smaker och förpackningslösningar. Därför riktar vi oss till dig som söker smarta och hållbara lösningar utan att kompromissa med smaken.

Den största andelen av vår försäljning går via både stora och mindre grossister. Vi har många samarbetspartners inom branschen som vi är mycket stolta över och sätter stort värde på. Tack vare vår långa erfarenhet i branschen har vi stor kunskap och expertis inom flera områden som är till stor nytta för framgångsrika kundsamarbeten, jämför oss gärna!

Foodmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg och här sitter försäljningsansvarig och kundansvariga tillsammans med marknadsansvariga, order och logistik vilket skapar ett starkt team kring våra kunder. Det gör att vi både kan vara flexibla och agera snabbt och professionellt.

Ute i landet finns våra fyra säljare som samarbetar med både grossistkunder och enskilda kunder. Genom starka relationer, bra produkter och aktiviteter skapas dagligen magiska stunder runt om i landet!

Vår produktion sker i Foodmarks anläggningar i Haninge (söder om Stockholm), i Klintehamn på Gotland och Vidsel i Älvsbyns kommun.

Varmt välkommen att höra av dig till oss!